-->

Çocuk odası için en iyi perdeyi seçin

Çocuk odası için en iyi perdeyi seçin

Bazı ebeveynler hazır perdeler yerine özel perdeler ister. Perdenin renkleri de ebeveynlerin dikkate alması gereken bir faktördür.

Yıldız perdeler

Sevimli Anaokulu Çocuk Yatak Odası Karartma ve Termal Yıldızlı perdeler  $ 49.99 Tasarruf:% 40 kapalı
Işık renkleri arka planı koyu hale getirebilir. Güçlü güneş ışıklarına sahip olan odaya uygun. Hafif renkler yaz aylarında, basılı dokusu olan termal siyah perdelerle serinleştirebilir. Perdelerden oluşan kalın kumaş da odanızın yaz aylarında sıcak kalmasını sağlayabilir.

Yıldız perdeler

Farklı desenler, odanız için farklı bir his yaratabilir. Parlayan yıldız desenleri odanızın gizemli olmasını sağlayabilir. Yıldızlar ve ay desenleri çocuklar için küçük bir gizlilik evreni geliştirir, gece huzurlu görünüyor.

Yıldız perdeler

Çocuk perdesi malzemesi önemlidir. Bu perde kumaşı üst sınıf ve çevreye dost. Bu, poliüretan ve pamuk harmanından yapılır ve çamaşır makinesiyle yıkanması kolaydır. Perdeyi Değiştirme ve Yıkama genellikle önemlidir, perdede saklanan mikrop ve tozu önleyebilir. Dolayısıyla perdeyi iyi kumaşla seçip düzenli olarak değiştirmeniz vazgeçilmezdir.
Yıldız perdeler

Detaylara dikkat ederseniz, iplik tamamen ve pürüzsüz olduğunu görebilirsiniz. Her perdeyi karşılaştırırken, genel görünüm, ayrıntılar kadar önemlidir.
Yıldız perdeler

Gazlı bezlerin karartma oranı yaklaşık% 15'tir. Bu, zarif ve sarkma duygusu dolu görünmesi için bazı süngerimsi kurşun iplik ekler. Gazlı bez ve perde satın almak isterseniz, müşteri hizmetlerine başvurabilirsiniz.

Share this:

Disqus Comments